divendres, 14 de març del 2014

8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora

Els/les joves del projecte Formació en Empresa amb motiu del dia 8 de Març, dia Internacional de la Dona Treballadora, han assistit als actes que s'han dut a terme al municipi de Sant Adrià de Besòs.

Perquè des del nostre projecte també volem incidir en crear una societat més justa i igualitària, una societat lliure de tota relació jeràrquica i de dominació, on la dona tingui els mateixos drets i no hagi de lluitar davant cap tipus de discriminació.

Aquí teniu un recull de fotos de la nostra participació i de les dones lluitadores del curs:


 




 


 

dimarts, 11 de març del 2014

Última setmana de formació tècnica

Aquesta setmana, s'han tancat les sessions formatives per iniciar les experiències en empresa, on els/les joves posaran en pràctica tot el que han après durant les ultimes setmanes.

Els/les joves de cambreres de pisos han tornat a visitar l'hotel Le Meridien Barcelona, on la Rosa Àlvarez, governanta general, els ha explicat el seu procés de neteja d'habitacions, llits, bany, finestres i tècniques de neteja i utilització de productes. També els ha transmès valors necessaris en la professió com la predisposició  i la constància.
Tant els i les joves com el Casal, agraïm a la Rosa la seva dedicació i implicació.




formació tècnica


No val qualsevol producte.

 


També van visitar l'Hotel Arts, on la Nicole va fer una visita a les instal·lacions de l'hotel, Els i les joves van poder veure des de les diferents tipologies d'habitacions que ofereixen, fins a les instal·lacions dels treballadors, on van explicar-nos amablement el seu mètode de treball i els valors que els representen.
Al finalitzar la sessió, se'ls hi va entregar un diploma als nois i noies per la visita, com també uns amenities d'obsequi.
Moltes gràcies per la vostra dedicació i haver-nos acollit tant càlidament!


la importància del detall

 

Els i les joves ajudants de cuina han gaudit de l'última classe magistral del curs, a càrrec del chef Josep Maria de Sibaris. Per finalitzar les sessions, no han pogut acabar amb millor sabor de boca: han après a elaborar diferents postres, com uns pasteis, pa amb oli i xocolata, sablé de pistatxo, crema de formatge i maduixa moscovada.
Moltes gràcies a en Josep Maria per ensenyar i inculcar no només tècniques culinàries, sinó valors essencials al treball i a la vida, amb una gran qualitat humana.








D'altra banda, els i les joves cambrers d'esmorzars i càtering i els aprenents de cuina han gaudit d'una sessió a l'Hotel Porta Fira amb el Rubén i el Miquel. Els/les joves han gaudit d'una sessió formativa, on han après nous coneixements sobre la professió, com també l'organització d'estris com copes o coberts. Els/les joves han pogut veure amb més claredat com funciona la distribució d'un servei d'esmorzars o de càtering, assimilant els protocols i coneixent noves maneres de parament de taules. Volem agrair que ens hagin obert les seves portes i la seva dedicació, transmetent als joves la seva passió i motivació pel treball.



 
Els/les  joves i les joves estan molt contents i satisfets amb la formació rebuda i desitjant poder posar en pràctica tot el que han après durant el curs.
 
Moltes gràcies a totes  les empreses i les persones que les composeu  per l'oportunitat que els brindeu!