dimarts, 11 de febrer del 2014

Inici de la 2ª Fase, els joves comencen la formació tècnica del curs

Durant aquesta setmana els i les joves inicien la segona fase del curs. Un cop han rebut informació dels quatre sectors professionals, els joves han escollit el seu sector i ja han pogut rebre les primeres sessions tècniques professionalitzadores.

Aquest dilluns el grup d’ajudants de cuina han anat a l’empresa Sibaris de Sant Cugat per començar la formació tècnica en el sector. Els joves s'han iniciat al món de la cuina, rebent una introducció sobre els diferents aliments amb els que podem treballar i tastant-los per conèixer els diferents sabors i textures.


El proper dilluns comencem amb la formació més tècnica, posant-nos ja fil a l'agulla. Estem segurs que serà tant interessant i profitosa com la primera sessió.
Moltes gràcies a en Josep Maria per la seva dedicació i deixar-nos aprendre de la seva passió per la cuina.



Dilluns, el grup de cambrer/a d'esmorzars i càtering, han rebut una sessió al Restaurant Matamala a càrrec de l'Anna. En aquesta ocasió els i les joves han pogut aprendre i practicar com  transportar, servir i recollir fins a 6 plats!! A través de les indicacions i la demostració de l'Anna els joves han anat millorant i poc a poc han incorporat més plats. Ha estat tota una experiència, on hem vist nervis, esperit de superació i alegria a mesura que ha anat sortint bé. Gràcies Anna per la teva professionalitat, els joves esperen amb moltes ganes la propera sessió de cafeteria amb tu.


 
 
Mentre, els/les joves de neteja industrial han rebut la primera formació del sector a mans de l'empresa Mullor, els joves han pogut conèixer de més a prop com treballa l'empresa i les claus bàsiques de l'ofici.
 
A segona hora les joves cambrera de pisos han rebut una formació específica del protocol de departament de pisos, normativa, conducta del/la cambrer/a de pisos, passos a seguir, funcions, etc. duta a terme també per l'empresa Mullor S.A.
Tant els/les joves de neteja industrial com les cambreres de pisos han sortit molt satisfets de la formació i amb una mica més de coneixements del sector.
Moltes gràcies Patricia i Pilar per la vostra dedicació.




 
Dijous tant els/les joves cambrers/es d'esmorzars com els de cuina han realitzat una visita al mercat de Santa Catarina, en aquesta ocasió acompanyats/es del Chef Sergi de Meià. El Sergi ens ha explicat la seva filosofia de treball i la importància dels productes a l'hora de treballar en qualitat. Els ha explicat que són els productes de Km0  y la importància de que tant el personal de sala com el de cuina coneguin quins són els productes que estan servint.
A més a més, de l'explicació dels productes el Sergi els ha animat a seguir lluitant pels seus somnis, compartint amb ells/es la seva passió, la seva vida i el seu futurs projectes. Moltes gràcies Sergi i ens veiem a la propera sessió!
 
 
 
 
Els/les joves futurs/es cambrers/es de pisos juntament amb els i les joves de neteja industrial han rebut una sessió sobre productes per part de l'empresa Mullor S.A. En aquesta sessió la Pilar i la Patricia els han ensenyat com es classifiquen els diferents productes segons el seu PH i també com saber quin utilitzar en cada superfície. La sessió ha estat molt pràctica i els joves han descobert que el coneixement dels productes i el bon ús d'aquests és imprescindible per poder fer una bona feina.

 



Moltes gràcies a totes les empreses per la vostra col·laboració, seguim!